parallax
Namnlös design (3).png__PID:223cc077-d1ea-400d-8268-b266b38ef811

ali khaldi

Personlig Tränare och själv hårt och seriöst tränande, 5-6 pass/vecka, gymträning främst, som inkluderar rörlighet och SMR. Jag har alltid tränat hårt och målmedvetet, jag började träna på egen hand som 12-årig hockeyspelare för att nå min dröm NHL (vilket jag tyvärr aldrig gjorde). Jag har tränat hårt och kontinuerligt i gymet sedan jag var 15-16 år dvs. sedan 1980-1981. Först handlade min gymträning om att utveckla styrka som hockeyspelare, jag var en hårt satsande hockeyspelare och spelade elithockey när jag lade av 1987, 22 år gammal, efter att ha varit med och fört upp ”Vilda Väsby” till elitserien.Jag gick direkt från att vara elithockeyspelare till att lägga minst lika mycket tid i gymet och har så gjort sedan dess. Jag har även hållit på med olika kampsporter i omgångar.

Under de senaste 20 åren har jag varit fystränare inom främst hockey och fotboll, där mitt syfte alltid är att optimera atleten för aktuell idrott med högsta prioritet på att utveckla moderna explosiva och skadefria atleter.Som Personlig Tränare utvecklar jag enligt samma filosofi motionärer/elitmotionärer att nå sin maximala kapacitet och atletism med en skadefri grund.

Jag bidrar med min gedigna erfarenhet, över 45 år i träning varav 40 år i gymet, både från min egen träning och som fystränare/PT. Jag (och många med mig som varit i gymet sedan 80-talet) har, pga. okunskap, gjort så många grundläggande misstag i min gymträning som jag har fått betala priset för långt senare i form av skadebekymmer.

Jag har dock lärt mig av mina misstag och har bl.a. sedan 10 år tillbaka lagt in rörlighets- och stabilitetsträning som en naturlig del i mina gympass vilket har gjort att jag har ”räddat upp situationen” och min mission är nu att NOLL av mina klienter skall begå samma misstag som jag varför jag brinner för att utveckla atleter (idrottare som motionärer) från GRUNDEN

PRIORITET: SKADEFRI som sedan blir STARK som en OXE och därefter ATLETISK och EXPLOSIV som en PANTER!

Frame 447.png__PID:5c3a6ef0-3f28-4d85-8b9b-a51d278f2b72

Vilmer Alriksson
Guelph Storm / OHL
Draftad 2023 av Vancouver Canucks

Ali är en extremt noggrann, engagerad och kunnig tränare som gör allt för att du ska få maximal utveckling i det du gör. Han brinner för att du ska nå dina mål.
Rekommenderar alla att börja träna med Ali!

Frame 447.png__PID:5c3a6ef0-3f28-4d85-8b9b-a51d278f2b72

Felix Nilsson
Rögle/SHL
Draftad 2023 av Nashville Predators som klubbens andra val

Jag började träna med Ali i 13-14 års åldern och har sedan dess tagit enorma kliv i både rörlighet och styrka, men även träningskunskap och tagit med mig flera övningar från Ali som jag gör dagligen. Ali är väldigt noggrann och extremt kunnig, han pushar på och är väldigt engagerad. Utan Alis träning hade jag aldrig varit där jag är idag!

Frame 447.png__PID:5c3a6ef0-3f28-4d85-8b9b-a51d278f2b72

Michelle Rojas-Flores
AIK Fotboll, Damallsvenskan

Ali är en fantastisk person och fyscoach som har gjort en enorm skillnad i min karriär.När jag kom till Ali så hade jag inte riktigt förstått hur viktig varje del av träningen är. Ali har lärt mig otroligt mycket som jag har med mig idag som fotbollsspelare. Efter att jag börjat träna med Ali märkte jag en tydlig skillnad på min fysik och mentalitet. Har tack vare honom lärt mig att vara noggrann med min träning, använda rätt teknik och pusha mig till max för att komma dit jag vill. Tränade med Ali när jag var klubblös och i stort sett ville lägga av med min idrott, Ali hjälpte mig hitta tillbaka till min motivation och tro på mig själv. Idag spelar jag i den högsta serien i Sverige.

Frame 447.png__PID:5c3a6ef0-3f28-4d85-8b9b-a51d278f2b72

Gustav Bryvall
Västerås Hockey

Ali är otroligt kunnig och erfaren inom sitt område. Han har en gedigen utbildning och har arbetat med många olika klienter, vilket gör att han har en bred kunskap om olika träningsmetoder, kost och hälsa. Han är alltid uppdaterad med kunskapen för att skräddarsy träningsprogram efter mina individuella behov och mål. Han har dessutom en bakgrund inom hockeyn. Jag bär med mig Alis råd och övningar i min vardag.

Tack vare honom har jag tagit mig själv till en helt ny nivå.

Frame 447.png__PID:5c3a6ef0-3f28-4d85-8b9b-a51d278f2b72

Alicia Ekfeldt
AIK Fotboll,
F19/Damlaget Damallsvenskan

Jag har anlitat Ali Khaldi kontinuerligt under 1,5 år, det resultatet vi tillsammans har uppnått är över all förväntan. Tillsammans har vi lagt en noggrann plan med lång och kort siktiga mål, jag känner en otrolig effekt redan nu på fotbollsplanen.Vi har valt ett tufft och utmanande upplägg för mig och det bygger på ärlighet, rak feedback och noggrann uppföljning av resultat vilket har passat mig utmärkt.Jag kan starkt rekommendera Ali för dig som vill:Utmana dig själv till en ny nivåSe resultat och är bredd att lägga ner jobbet.
Utöver träningsupplägg och grym coachning är Ali en härlig och skön person som ger mig energi och några sköna garv.

utbildning

  • STAC Elittränare
  • Int. Lic. Personlig Tränare
  • Cert. Kostrådgivare
  • Cert. Anatomy Trains In Motion tränare

kontakt

  • 070-550 57 54
  • ali@mind2muscle.se